L'home de Figueres que va violar tres vegades una dona ho va fer a punta de pistola i lligant-la

Va abusar d'ella durant deu hores

L'home acusat de violar tres vegades en una mateixa nit una dona a Llers (Alt Empordà) la va amenaçar amb una arma de foc i la va deixar lligada de mans i peus a dins de la barraca, després d'haver-la forçat durant deu hores.
En concret, l'agressor, de 39 anys i veí de Figueres, va retenir la noia i la va obligar a tenir relacions amb ell des de la mitjanit de dimecres fins a les deu del matí de dijous, moment en què la noia es va poder escapar de la barraca i va poder demanar ajuda a un veí de la localitat. Els dos es coneixien i van acabar en una barraca apartada després d'una festa. Aleshores, la víctima li va deixar clar a l'home que volia marxar a casa, però aquest es va negar i la va retenir contra la seva voluntat.
 
L'agressor va obligar la víctima a fer-li una fel·lació, malgrat que la noia es va negar a tenir relacions sexuals amb l'acusat. Aleshores va intentar penetrar-la, però la resistència de la dona va fer que no ho aconseguís. Davant d'aquesta situació, l'home va refregar-se amb la víctima i va obligar-la a masturbar-se repetidament. Després, amb ànim d'atemorir la jove, la va amenaçar amb una arma de foc, la va lligar de mans i peus i la va deixar a la barraca on l'havia violat.

La noia va poder desfer els nusos de la corda al cap d'una estona i va sortir de la barraca per demanar ajuda aprofitant que l'agressor no hi era. Uns metres després, un veí que passejava per la zona va trobar la noia amb evidents signes de violència, va assistir-la i va trucar els Mossos d'Esquadra.

Paral·lelament, a la comissaria de Figueres es presentava pocs minuts abans de les onze del matí el presumpte agressor. L'home va explicar als policies que havia estat practicant sexe consentit amb una dona en una barraca de Llers. El detingut va assegurar als agents que la dona va caure i es va fer mal mentre estaven junts. Davant de les evidències que es tractava del mateix cas de l'avís amb el del relat de l'home, els Mossos el van detenir.

Per tots aquests indicis, el jutge d'Instrucció 6 i encarregat de la causa va decidir acordar la presó provisional, comunicada i sense fiança, com també reclamava la Fiscalia. Segons el jutge, el relat de la víctima és "coherent i congruent" amb l'atestat dels Mossos d'Esquadra. Ara haurà de respondre per tres delictes de violació consumada, un intent de violació, un de lesions, un delicte d'amenaces i un de detenció il·legal.