Detinguts un jove i un menor per intentar robar una carnisseria de Banyoles forçant la persiana

Un d'ells té multitud d'antecedents similars i es troba en llibertat amb càrrecs

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dia 8 d’agost, dos nois, un de 22 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Banyoles i l’altre menor d’edat, com a presumptes autors d’un robatori amb força en grau de temptativa.

Al voltat de la una de la matinada, agents de la comissaria de Banyoles que estaven fent patrullatge preventiu de seguretat ciutadana, van observar un noi jove que estava aturat davant unes galeries comercials on hi ha diversos establiments. El noi estava amb una actitud nerviosa i vigilant.

Quan el vehicle policial s’hi va atansar, aquest va fugir corrents per la galeria, però els agents van aconseguir barrar-li el pas per l’altre extrem. Només uns metres al costat del noi, els mossos van trobar un altre jove que duia la cara tapada amb un buf i una gorra i  que, en veure’ls, va llençar dos tornavisos a terra.

Els agents van identificar els dos joves i van inspeccionar la zona, on van trobar la persiana d’una carnisseria totalment forçada amb alguna eina tipus tornavís. Davant les evidències els dos nois, un d’ells menor d’edat, van quedar detinguts.

El detingut, amb multitud d’antecedents per fets similars, ha passat avui dia 9 d’agost a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual n’ha decretat la seva llibertat amb càrrecs.

El detingut menor d’edat passarà a disposició de la Fiscalia de Menors de Girona quan sigui requerit.