Detingut un conductor begut i drogat que ha intentat escapar d'un control a Palafrugell

Durant la fugida ha topat contra diversos vehicles

La Policia Local de Palafrugell ha detingut aquest matí un jove per un presumpte delicte de conducció temerària pels carrers de la vila. A més, el conductor, de 21 anys, ha donat positiu en consum d’alcohol i substàncies estupefaents.

Els fets han ocorregut avui divendres al voltant de les 7 del matí quan tres patrulles de la Policia Local es trobaven fent un control preventiu d’alcohol i drogues a la rotonda de la plaça Floreal. El conductor, en veure el control, ha fet un canvi de sentit fugint de la Policia i entrant al municipi per diversos carres en contra direcció. Finalment el vehicle, un Ford Focus de color vermell, ha pogut ser interceptat davant de la piscina municipal i el conductor ha estat detingut. Durant la fugida, ha causat desperfectes en alguns vehicles, fets dels que s’han pogut identificar testimonis oculars.

El cotxe anava ocupat per altres 4 joves, a més del conductor, que han quedat en llibertat. El jove es troba en aquests moments detingut a la comissaria de la Policia Local de Palafrugell, i durant el dia d’avui passarà a disposició judicial.

En els darrers dies, la Policia Local de Palafrugell està realitzant una intensa tasca de prevenció amb diferents controls. Només durant el passat cap de setmana, la Policia Local de Palafrugell va detectar 28 conductors que van donar positiu en consum d’alcohol i 5 més de substàncies estupefaents.