Els Mossos d'Esquadra troben a Girona la menor desapareguda durant la celebració de la Champions

Carla Paunero, de 16 anys, va ser vista per darrera vegada al carrer Emili Grahit acompanyada d'un noi

Carla Paunero portava desapareguda des de la nit del 28 de maig. L'adolescent, que té 16 anys, va sortir per Girona amb el seu germà a celebrar la victòria de la Champions. La darrera vegada que se la va veure va ser a prop de Correus pels voltants de dos quarts de dotze de la nit. 

Els seus familiars van denunciar-ne la desaparició i van enviar diversos correus electrònics demanant que, si algú la veia, es posés en contacte amb ells. La família no en va tenir cap notícia fins dimarts de la setmana passada, quan la Carla Paunero va ser vista en companyia d'un jove. Eren cap a dos quarts de nou de la nit i l'adolescent caminava pel carrer Emili Grahit de la ciutat. 

Durant els darrers dies, els familiars i coneguts havien penjat cartells arreu de la ciutat demanant més col·laboració ciutadana. Aquest diumenge, a més, la família va enviar un correu electrònic dient que, en cas que hagués marxat per voluntat pròpia, la jove estaria "molt espantada" i "sense saber com resoldre la tota sola la situació de la tornada". 

A més, la família també deia que Carla Pauner està seguint un tractament mèdic que, tot i que no és greu, precisa de medicació continuada. D'altra banda, els familiars també feien constar que la desaparició de la jove distava "molt" d'una aventura d'adolescent " de les que es resolen en 24 o 48 hores". 

Aquesta tarda, però, els Mossos d'Esquadra han localitzat l'adolescent de Cervià de Ter a Girona. Els agents han trobat la jove en bon estat de salut i l'han traslladada fins a la comissaria de Vistalegre, des d'on s'han alertat els familiars perquè l'anessin a recollir. 

La desaparició de Carla Paunero no és l'única d'una menor que ha tingut lloc en els darrers dies a Girona. Precisament, per les mateixes dates també va desaparèixer una altra adolescent de 16 anys de Cassà de la Selva, Jessica Giménez. La jove va ser localitzada la setmana passada a Girona.