Desapareguda una adolescent de 16 anys a Girona

Els mossos que investiguen el cas no descarten cap extrem però apunten que podria ser una desaparició voluntària

La família de Carla Paunera Moreno va denunciar diumenge davant dels Mossos d'Esquadra la desaparició de la jove. Segons han explicat fonts policials, la noia hauria sortit el dissabte de casa per anar a veure el partit de la final de la Champions amb uns amics i el seu germà. El germà va decidir tornar a casa mentre que la noia s'hauria quedat amb els amics. Després d'això no se sap res més d'ella.

A la jove se l'hauria vist per darrera vegada davant l'edifici de Correus de Girona poc abans de la mitjanit del dissabte 28 de maig, quan festejava la victòria del Barça. Des de llavors ja no se sap res més d'ella perquè no portava mòbil, ni documentació i tampoc diners. En el moment de desaparèixer anava vestida amb uns texans esparracats i una samarreta de tirants a quadres de tonalitats blavoses.

Els mossos investiguen el cas i, malgrat que no es descarta cap extrem, apunten la possibilitat que es tractin d'una marxa voluntària.

Segons cas en pocs dies

Els Mossos d'Esquadra també estan investigant el cas d'una jove de Cassà de la Selva, Jessica Macarena Jiménez León, també menor d'edat i de la qual no hi ha cap pista des del 18 de maig. La família de la jove, que té 16 anys, va denunciar el cas l'endemà mateix. La darrera vegada que se l'hauria vist seria al parc de la Devesa de Girona.

La família ha denunciat que el dia 18 de maig va marxar de casa i, des de llavors, no en saben res. Tot i que no és la primera vegada que la noia intenta fugir després d'una discussió familiar, mai abans hauria estat onze dies fora de casa. A més, no es va endur el telèfon mòbil ni la documentació. La noia és morena, no massa alta, prima i porta un pírcing al llavi inferior.
La família demana que si algú la veu, truqui la policia. L'endemà de la desaparició, la mare de la noia va denunciar el cas a la Policia Local de Cassà de la Selva. Els Mossos no descarten una fuga voluntària.