Denunciat per conduir un Rolls Royce sense documentació mentre rodava un anunci

El conductor anava acompanyat per un helicòpter que prenia imatges per promocionar la cursa 'Gumball 3000'

El passat dia 23 de maig, una patrulla de mossos d’esquadra va tenir coneixement que per la Bisbal d’Empordà circulava un cotxe de luxe escortat per dues motocicletes i un helicòpter. Els agents van localitzar la comitiva i després van aturar-los en el punt quilomètric 9 de la carretera C-66. Els policies van observar com els vehicles anaven connectats mitjançant aparells walkie talkie. Mentre feien les comprovacions, l’helicòpter que acompanyava els vehicles va estar sobrevolant el control durant uns minuts, per marxar del lloc poc després.

Els mossos van demanar la documentació als conductors, tant de les dues motocicletes com del turisme, i van constatar com el turisme Rolls Royce no tenia cap mena de documentació. Per això van immobilitzar el vehicle en espera de poder saber qui era el titular del mateix. Els agents van esbrinar que tots els implicats estaven filmant unes imatges publicitàries per promocionar, per internet, la cursa coneguda com Gumball 3000.

El Grup de Recerca i Documentació de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona va inspeccionar la documentació, del vehicle i va comprovar que la persona encartada en tenia sis vehicle més en territori gironí, però aquest es va constatar que estaven correctament documentats. Per aquest motiu es va denunciar, el dia 27 de maig i després de totes les comprovacions pertinents, el conductor del turisme de luxe per un delicte de falsedat documental.

El denunciat, del qual no consten antecedents, va ser emplaçat per declarar davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de La Bisbal d’Empordà quan el jutge ho requereixi. Precisament el passat divendres 27 de maig, els mossos d’esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona van muntar un dispositiu de control pels vehicles participants en la cursa de vehicles de luxe: Gumball 3000. El resultat va ser: denunciats administrativament 5 vehicles d’alta gama, 3 per conducció temerària 1 per conducció negligent i un per circular sense moderar la velocitat.