Denunciat penalment un motorista begut i drogat que es va accidentar a Maçanet de la Selva

L'home deia que estava arreglant la moto i havia caigut

Els Mossos d’Esquadra van denunciar penalment el dia 30 de juliol un conductor, de 33 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Maçanet de la Selva, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària.

Cap a dos quarts de quatre de la tarda del mateix dia 30 es va produir un accident de trànsit a la urbanització Maçanet Residencial Parc, en el qual una motocicleta va sortir de la via i el seu ocupant va resultar ferit lleu.

Quan els mossos van arribar al lloc van localitzar el conductor que els va explicar que estava arreglant la moto i havia caigut. Davant l’evidència que es tractava clarament d’un accident en circulació, els agents van fer-li les proves de detecció de drogues i alcohol, a les quals va donar positiu. També van comprovar que l’home no disposava de permís per conduir la moto.

Per tots aquest motius, els agents van denunciat penalment el motorista i el van citar per tal que es presenti a declarar sobre els fets al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners.