L'acusat d'assassinar el seu nadó a Platja d'Aro va donar fins a cinc versions diferents dels fets

Es va considerar d'entrada que era un accident fortuït però el van detenir perquè es contradeia i les lesions del bebè no quadraven

Els agents de la unitat d'investigació dels Mossos d'Esquadra que es van encarregar del cas del nadó de Platja d'Aro han explicat que, d'entrada, es va considerar que havia estat un accident fortuït. De fet, els agents de la Policia Local que van arribar primer al pis han explicat que l'acusat estava "molt nerviós" i no parava de dir que l'infant "li havia caigut de les mans". Però a mida que van prendre declaració al pare en diverses ocasions, primer com a testimoni i després com a imputat, i que es van tenir els primers resultats de l'autòpsia, la investigació va derivar en homicidi. Finalment, van acabar detenint Alejandro S. P., el pare de la criatura, i el fiscal l'ha acusat d'assassinat. 

Segons han relatat els agents, la primera versió que va donar va ser que tenia al nadó de només 27 dies en braços quan es va ajupir per agafar un bolquer. Llavors, li va relliscar i li va caure de les mans. En la segona versió, va dir que l'infant havia impactat contra la pota metàl·lica del somier del llit després de caure-li a terra. Després va declarar que quan tenia la criatura en braços es va girar i, sense voler, li va donar un cop al cap contra l'ordinador. La quarta versió era que no recordava què havia passat. Finalment, declara que el nadó plorava i, per consolar-lo, el va tirar enlaire però va anar a topar contra una biga que hi havia al sostre. En aquell mateix moment, com que es va espantar, es va entrebancar i el nen li va acabar caient a terra.

A banda de les seves contradiccions, els agents han explicat que durant la reconstrucció dels fets que van fer amb l'acusat el forense va indicar que les ferides del nadó no quadraven amb l'explicació que donava el pare. Està previst que els forenses expliquin els resultats de l'autòpsia divendres. Alejandro S. P. s'enfronta a 18 anys de presó i serà un jurat popular qui decidirà si és culpable o no. La defensa en demana l'absolució perquè considera que va ser un accident.