Jordi Masmartí, nou president de la secció local d'ERC a Figueres

Substitueix a Lluís Valero

L’assemblea local d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a Figueres reunida aquest dimarts, va decidir que Jordi Masmartí i Recasens (Figueres, 1974) esdevingui el nou president de la secció local en substitució de Lluís Valero, que l’ha encapçalat la darrera legislatura.

La nova Executiva d'ERC Figueres està formada pels següents militants: Jordi Masmartí (President); Guillem Massallé (Secretaria d'Organització); Gregori Peral (Secretaria de Finances); Angi Afonso (Secretaria de la Dona); Toni Soler (Secretaria de Política Municipal); Agnès Figueres (Secretaria d’Imatge i Comunicació); Montse Roig  (Secretaria d'Entorn); Joan Carné (Secretaria de Nova Ciutadania); Montserrat Segura (Secretaria de Formació); Xavier Besora (Secretaria d’Activitats); Ferran Quintana (Secretaria de Campanyes); Nàdia Fernàndez (Vocal) i Jordi Torrent (Vocal), així com Arnau Deu i Josep Alegrí en representació del Jovent Republicà i el Grup Municipal, respectivament, com a membres nats.

Masmartí, diplomat en Estadística i militant des del 2016, destaca “les ganes  i responsabilitat amb les que encarem el nou projecte un grup de persones molt capacitat, tan divers com cohesionat”. L’augment i dinamització de la militància, el suport al Grup Municipal, que actualment governa la ciutat, i reforçar les àrees socials, són els punts principals del seu programa d’actuació. “Que l’Agnès Lladó sigui l’Alcaldessa de Figueres, naturalment, influirà en la nostra gestió, però les nostres prioritats són de partit i de ciutat, hi ha vida més enllà de l’Ajuntament!” comenta el nou President. Confessa obertament que l’Executiva neix amb un problema de paritat, reflex de la militància, amb la intenció de destinar esforços a trobar-hi solucions.  També remarcar que la llibertat de les preses i presos polítics, i la construcció de la República Catalana, són objectius indiscutibles, sempre presents, de tota la militància sense excepció, independentment del càrrec o posició que s’ocupi.

Abans de finalitzar l’assemblea, Agnès Lladó va prendre la paraula per a felicitar l’Executiva entrant i recordar que “Darrerament la secció local ha pres decisions molt importants que em fan sentir molt orgullosa, tenim molta feina per fer i la millor gent per a fer-la!”