Vicent Pallarès, nou director de l'Aeroport de Girona

Fins ara dirigia l'aeroport de Reus

Els aeroports de Girona-Costa Brava, Reus i Sabadell tindran, a partir del 20 de setembre, nous directors. Vicent Pallarès Piqué, actual director de l'Aeroport de Reus, ha estat nomenat per Aena nou responsable de l'Aeroport de Girona-Costa Brava en substitució de Lluís Sala Montero, que es jubila; Juan Crespo Sánchez assumeix la direcció de l'Aeroport de Reus i cessa com a director de l'Aeroport de Sabadell, on serà rellevat en el càrrec per José Andrés Domínguez Mates.

Pallarès és diplomat en Relacions Laborals i llicenciat en Ciències del Treball per la Universitat Rovira i Virgili (URV) de Tarragona, ha realitzat el Programa de Direcció General (PDG) per IESE, així com el Màster en Gestió d'Empreses (MBA) i el Postgrau en Gestió de Recursos, també per la URV. Compta amb una àmplia experiència en gestió aeroportuària com a director de l'Aeroport de Reus, càrrec que ocupa des de setembre de 2001. A les instal·lacions reusenques ha exercit diferents responsabilitats des de la seva arribada el 1990.

De la seva etapa com a director destaca la completa remodelació de totes les infraestructures aeroportuàries, la implantació massiva dels vols de baix cost i l'obertura al mercat rus, juntament amb la consolidació de la touroperació britànica tradicional i la certificació de l'aeroport per AESA, així com les certificacions de medi ambient, qualitat i eficiència energètica. Deixa l'aeroport en un procés d'ampliació i modernització de les infraestructures, estant en curs actualment les inversions per a l'ampliació de l'edifici terminal.

Per part seva, Lluís Sala Montero, actual director de l'Aeroport de Girona-Costa Brava, deixarà el càrrec que ha ocupat des de 2009 amb motiu de la seva jubilació. Sala va arribar a Aena el 1991, quan es va incorporar a l'Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat, on va exercir diferents llocs de responsabilitat.