Els 'indignats' de Girona es preparen davant un possible desallotjament policial

Els manifestant asseguren que seguiran amb la protesta i garanteixen una celebració "cívica" si el Barça guanya la Champions

 

Els acampats a la plaça Catalunya de Girona estan a l'expectativa del que pugui passar, i per això es "preparen", segons diuen, perquè si hi ha càrregues policials no els agafin desprevinguts. Un dels manifestants de la comissió de comunicació, Martí Segura, explica que després de veure el què ha passat a Barcelona i a Lleida han d'estar previnguts perquè no els agafin amb "el cul a l'aire". "No desmuntarem el campament però sí que el tindrem recollit per si venen poder agafar totes les pertinences que són de la ciutadania", ha assegurat.

Segura també ha reiterat que seguiran amb la protesta i que si hi ha un desallotjament "els estaran ratificant que la concentració ha de seguir". A més, tot i que en un primer moment es volia traslladar el campament de Plaça Catalunya fins a un altre lloc per si el Barça guanyava la Champions, ja que els culers sempre es reuneixen en aquest punt, finalment els 'indignats' han decidit no moure's però han garantit una celebració "cívica". També han assegurat que per prevenció retiraran les tendes, per si es tiren petards que no es cremi res.

Tot aquest clima de tensió que viu el moviment ha fet que els acampats a Girona hagin convocat una assemblea d'urgència per aquest divendres al matí per decidir què faran en cas de ser desallotjats. De moment, però, asseguren que seguiran amb les activitats previstes per avui.