El PGA Catalunya organitza el seu propi mercat d'estiu

ElCamí Summer Market es farà del 11 al 14 i del 19 al 21 juliol

El PGA Catalunya Resort de Caldes de Malavella (Selva) s'apunta a la tendència dels markets estivals amb una nova proposta: ElCamí Summer Market. El seu entorn natural es convertirà en un escenari on l'artesania, la moda, l'oci i la creativitat seran els màxims protagonistes.

L'Hotel Camiral, situat al complex de golf, acollirà aqueset juliol el seu primer mercat d'estiu reunint a una selecció d'expositors locals de diferents àmbits. ElCamí Summer Market tindrà lloc del 11 al 14 i del 19 al 21 juliol i estarà obert al públic. Aquesta trobada comptarà amb la participació de marques, artesans i artistes que s'instal·laran amb les seves propostes i espectacles en una zona de 1.355 metres quadrats en la qual es repartiran food trucks, estands i diferents escenaris

Aquesta nova oferta d'oci desenvolupada per PGA Catalunya Resort remarca l'objectiu del complex de consolidar-se com un lloc d'estil de vida de primer nivell a la regió.

Així mateix, aquesta iniciativa forma part de l'agenda d'esdeveniments especials dissenyats amb motiu de la commemoració del 20è aniversari del camp del golf, l'Stadium Course, que ha estat número 1 a Espanya en els últims set anys gràcies al seu disseny i instal·lacions.