Junts per la Jonquera i el PSC revaliden el pacte de govern

Entre les prioritats, fixen la lluita contra la "inseguretat" i la promoció del municipi

Junts per la Jonquera i el PSC han revalidat el pacte per governar el municipi durant aquest mandat. Les dues formacions ja han format equip aquests quatre anys i aquest divendres els dos caps de llista, Sònia Martínez i Narcís Quintana han signat l'acord que permetrà que Martínez torni a ser alcaldessa.
Entre les prioritats, s'han fixat la lluita contra la "inseguretat" ciutadana amb l'establiment de noves mesures que reforcin el compliment de les ordenances, el suport a les entitats culturals, la millora de la neteja, la lluita contra l'incivisme i la promoció del municipi com "un espai de turisme de cultura i de natura". Junts per la Jonquera va guanyar les eleccions amb cinc dels onze regidors en joc. ERC en va obtenir quatre, el PSC, un i Cs, que es presentava per primera vegada, un altre.
 
En un comunicat, els dos partits asseguren calia un govern "fort i estable" per "culminar" projectes en els quals han estat treballant i executar-ne d'altres amb l'objectiu "comú del benestar dels jonquerencs i jonquerenques".