Dos detinguts per robar a l'interior d'un bar de Banyoles

Es van endur dos mòbils, aparells electrònics i el pot de les propines

Els Mossos d’Esquadra amb la col·laboració de la Policia Local de Banyoles, van detenir el dia 4 de juny, dos homes de 22 i 23 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Banyoles, com a presumptes autors d’un robatori amb força.

Els fets va succeir el passat 27 de maig en un bar del Passeig Darder de la mateixa localitat on, cap a dos quarts de dues de la matinada, dos homes van trencar el vidre de la porta principal i van accedir al interior del local.

De dins van sostreure dos terminals de telefonia mòbil, diversos aparells electrònics i un pot de propines dels cambrers amb uns 60 euros.

Es dona la circumstància que els mossos ja tenien una investigació oberta per dos robatoris més que havia patit el local el 15 i el 28 de març.

Agents de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Girona, en fer la inspecció del lloc, van trobar diversos vestigis que incriminaven dos homes, veïns de Banyoles.

A més, els investigadors van saber que un parell d’hores abans del robatori, una patrulla de la Policia Local de Banyoles havia identificat els dos sospitosos i la roba que portaven coincidia plenament amb la que portaven els autors del fet.

Finalment, el dia 4 juny els mossos van detenir-los com a presumptes autors del robatori amb força. Els detinguts, un dels quals té antecedents, van passar el dia 5 de juny a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.