Denunciades 10 persones per 'top manta' a Roses

La policia decomissa més de 500 productes

L'últim dispositiu per perseguir el 'top manta' es va dur a terme els dies 19 i 23 d'abril a Roses. Es van localitzar 11 persones, però només se'n van poder capturar 10. D'aquestes, 5 es van identificar al mateix lloc dels fets i es van denunciar, 4 persones més es van portar a comissaria per tal d'identificar-los i posteriorment també se'ls va denunciar.

Posteriorment, una patrulla de la policia va localitzar un vehicle amb dues persones més, una de les quals també es va portar a comissaria a efectes d'identificació i denúncia. Així que l'operatiu va acabar amb 10 persones identificades i 10 denúncies interposades.

Els agents també van comissar tots els productes que els venedors il·legals oferien per vendre; un total de 530 productes, entre els quals hi havia ulleres de sol, arrancades, polseres, collarets, moneders, cinturons, gorres, bosses de mà, fulards, etc.

El dia 23 d'abril (diada de Sant Jordi) els agents van establir un altre dispositiu de control, en aquesta ocasió ja no es va detectar presència de venedors il·legal en tot el municipi.