S'accidenta a Fortià i acaba denunciat per conduir multiplicant per sis la taxa d'alcohol

L'home no va patir ferides

Els Mossos d’Esquadra van denunciat penalment  un conductor de 42 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Fortià (Alt Empordà), com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària.

Els fets van passar cap a dos quarts d’una de la matinada del dia 4, a la carretera GI-8594, al seu punt quilomètric 1.5, dins el terme municipal de Fortià, on els mossos van rebre avís que s’havia produït un accident de trànsit per una sortida de via.

En arribar i, després de comprovar que el conductor no havia patit ferides, els agents van veure que l’home presentava signes evidents de trobar-se sota la influència de les begudes alcohòliques.

En fer-li la prova d’alcoholèmia, aquest van donar un resultat positiu d’1.50 mg d’alcohol per litre d’aire expirat, sis vegades per sobre del límit màxim, que en aquest cas era de 0.25 mil·ligrams per litre en aire expirat.

Els agents van immobilitzar el vehicle i van obrir diligències penals al conductor.

L’home, que no tenia antecedents, va quedar citat per tal que declari sobre els fets davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres quan sigui requerit.