Platja d'Aro ''premiarà'' amb 300 euros els alumnes que estudiïn després de l'ESO i el Batxillerat

Es vol fomentar així la continuació dels estudis reglats

L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro convoca enguany uns nous guardons, dotats amb 300 euros per persona, amb la voluntat d’incentivar, fomentar i promoure entre les i els joves del municipi la continuació dels estudis reglats un cop finalitzat l’Ensenyament Secundari Obligatori (ESO).

En aquesta primera edició hi poden optar totes els estudiants empadronats al municipi amb una antiguitat mínima de 3 anys, continuada i vigent a 1 de setembre de 2019, que finalitzin i obtinguin el títol d’ESO o de Batxillerat el present curs 2018-2019 en qualsevol centre d’ensenyament públic.

Alhora, cal que acreditin matrícula per al curs 2019-2020 de continuació d’estudis reglats o de Cicle de Grau Mitjà els primers; o universitaris o de Cicle de Grau Superior els segons. Les peticions s’han de formalitzar de l’1 al 31 d’octubre de 2019 tot presentat la següent documentació: fotocòpia DNI o NIE; certificat d’empadronament; fotocòpia compulsada títol o resguard d’ESO o Batxillerat; fotocòpia compulsada matrícula estudis universitaris i/o Graus de Cicle Mitjà o Superior curs 2019- 2020; imprès de la sol·licitud i document dades bancàries.

Simultàniament hi ha una convocatòria extraordinària dels guardons -també dotats amb 300 euros per persona- per a l’alumnat empadronat al municipi de les promocions de Batxillerat dels cursos 2016-2017 i 2017-2018 de l’Institut Ridaura de Castell d’Aro que acreditin l’obtenció del títol i alhora matrícula a estudis reglats, universitaris i/o de Cicle de Grau Superior del curs acadèmic immediatament posterior. D’aquesta manera és cobreixen els dos anys que no es van deixar de lliurar els anomenats Premis Batxiller per als alumnes d’aquest centre que assolien aquest nivell d’estudis. Cal presentar la sol·licitud del 3 al 23 de juny de 2019 amb la següent documentació: fotocòpia DNI o NIE, certificat d’empadronament, fotocòpia compulsada títol o resguard de Batxillerat, fotocòpia compulsada matrícula estudis universitaris i Graus de Cicle Superior; imprès de la sol·licitud; document de dades bancàries.