L'alcaldessa de Sant Climent Sescebes carrega contra les llistes fantasma del PSC

Acusa els socialistes de manca d'ètica i irresponsables

L'alcaldessa de Sant Climent Sescebes (Alt Empordà) i candidata d'ERC, Olga Carbonell, ha carregat aquest matí contra les llistes fantasma que el PSC ha elaborat a l'Alt Empordà i més concretament al seu municipi.

Tal i com va avançar aquest diari, els socialistes havien presentat mitja dotzena de llistes amb persones que no eren residents als municipis i, en alguns casos, eren de la província de Barcelona. En un post publicat al seu perfil de Facebook, Carbonell ha destacat el fet que el municipi té una base militar amb soldats que representen un 23% del cens. "Aquesta llista fantasma permetrà que els empadronats a la base i que no viuen al poble votin la única llista que avala el 155 i que està formada per 6 persones que no son de Sant Climent, ni tant sols són de la comarca ni de la província", ha reblat.

L'independentista ha qualificat aquest fet de ser una "irresponsabilitat" i destaca el fet que estigui encapçalada per una veïna del poble (Verónica Benítez) ho fa al seu entendre encara més greu. Per Carbonell, "aprofitar aquesta conjuntura de Sant Climent per obtenir uns vots que de ben segur tindran, des del meu punt de vista és un acte de baixesa política dels més grans que es poden fer per part dels partits".

Finalment, la candidata acusa al PSC d'haver "traspassat les línies de l'ètica" i haver-se-la deixat "pel camí".