Enxampen a l'AP7 un cotxe carregat de productes de cosmètica robats a Sils i Vidreres

Dos dels detinguts portaven cosides per dins els pantalons unes grans butxaques per posar-hi tot allò que robaven

Cap a les sis de la tarda del 30 de març, agents dels mossos que estaven fent un control a la sortida 9 de l'autopista, al terme municipal de Maçanet de la Selva, van aturar un vehicle en què hi anaven quatre homes. Els agents els van preguntar cap on anaven, el conductor es va començar a posar molt nerviós i va començar a donar respostes incoherents. Per aquest motiu es va identificar al conductor i els altres tres viatgers del cotxe. 

En obrir el maleter els mossos hi van trobar sis bosses de plàstic d'escombraries plenes de productes de cosmètica i perfumeria i cap dels quatre ocupants no va poder acreditar-ne la procedència ja que no tenien ni factures ni tiquets de compra.

En escorcollar els ocupants, els agents es van trobar que dos d'ells anaven vestits amb uns pantalons amb butxaques internes de grans dimensions, d'uns 75 centímetres aproximadament de llargada, per poder posar-hi tots els objectes que anaven furtant.

Després de les gestions per localitzar la procedència dels productes sostrets, els mossos van saber que tots corresponien a dos supermercats de la zona de la Selva Interior, concretament de Sils i Vidreres. 

Els agents van poder recuperar i retornar als establiments un total de 173 productes de perfumeria i cosmètica (escumes, cremes facials, desodorants, maquillatge o xampús, entre d'altres) valorats en 1.200 euros.

Els quatre detinguts són Daniel Marius V. de 23 anys, Silviu Stefan H. de 25 anys, Ion R. de 49 anys i Alexandru Victorian I. de 21 anys, tots ells veïns de Calella (Maresme). Els detinguts, dels quals tots (menys Ion R) tenen antecedents, van passar a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners.