Detenen a Cantallops el propietari d'una plantació de marihuana per ferir amb una escopeta a un lladre

Se li imputa un delicte de lesions i per tràfic de drogues

Els Mossos d'Esquadra han detingut un veí de Cantallops (Alt Empordà) per un delicte de lesions i un altre de tràfic de drogues. Els fets van passar a quarts de tres de la matinada del 6 de maig quan el detingut va disparar amb una escopeta un presumpte lladre que volia entrar a la plantació de marihuana que tenia a la finca, coneguda com a Mas Llobet, i va ferir-lo al peu.
Aquest últim va ser traslladat al Trueta pels Serveis d'Emergència Mèdica (SEM). Després de rebre l'avís, els Mossos van descobrir que a la finca hi havia un miler de plantes de marihuana.
 
El suposat lladre anava acompanyat d'un altre home que va fugir. Tots dos són de nacionalitat marroquina i domicili desconegut. Els Mossos d'Esquadra mantenen la investigació oberta i no descarten acabar detenint l'home que va resultar ferit per un delicte d'intent de robatori.

El propietari de la plantació, de nacionalitat espanyola i veí de Cantallops (Alt Empordà), està detingut per un delicte de lesions i un altre de tràfic de drogues. Està previst que passi a disposició judicial properament.