'AndorraDirecte', el primer diari digital andorrà nascut a Internet

Catmèdia posa en marxa una nova capçalera · El llançament coincideix amb les eleccions al Consell General d'Andorra

El digital oferirà diàriament notícies d'informació general a més de comptar amb la col·laboració d'un equip d'opinadors que donaran el seu punt de vista respecte l'actualitat andorrana. En tant que AndorraDirecte és el primer diari digital del país dels Pirineus nascut directament a Internet tindrà una presència activa a les xarxes socials Facebook i Twitter a través de les quals els lectors també podran aportar la seva opinió.

El diari recollirà les 'piulades' de la xarxa andorrana i aplegarà a l'andorresfera les entrades dels blogs de diferents personalitats del país.

Catmèdia creix amb AndorraDirecte

Amb el naixement d'AndorraDirecte, Catmèdia suma la tretzena capçalera vinculada al grup que edita tant el directe!cat com els digitals territorials AraGirona.cat, AraPonent.cat i AraVallès.cat, entre d'altres projectes. El creixement de Catmèdia amb el llançament de nous projectes i el creixement sostingut de l'audiència dels digitals del grup han permès que es consolidi situant-se com el tercer grup privat en català a la xarxa.