Els candidats a l'alcaldia de Girona es veuran les cares en un debat aquesta tarda

Tindrà lloc a l'auditori Josep Irla a les set de la tarda

L'Agència Catalana de Notícies (ACN) celebra aquest dilluns el debat electoral amb els candidats a l'alcaldia de Girona. S'emmarca dins els actes de celebració del 20è aniversari de l'agència i tindrà lloc a partir de les set de la tarda a l'Auditori Josep Irla de la Delegació del Govern. El de Girona donarà el tret de sortida al cicle de debats que, al llarg d'aquests dies, l'ACN celebrarà arreu del territori.
Abans de les eleccions, també n'hi haurà a Tarragona, Lleida i Badalona. Al debat d'aquest dilluns hi participaran l'actual alcaldessa i candidata de JxCat, Marta Madrenas; el cap de llista d'ERC, Quim Ayats; el de Guanyem Girona, Lluc Salellas; la del PSC, Sílvia Paneque; el candidat de Cs, Daniel Pamplona, i la del PP, Concepció Veray. El moderarà el delegat de l'ACN a Comarques Gironines, Xavier Pi.
 
Els debats seran oberts al públic i a la resta de mitjans de comunicació i formen part dels actes commemoratius que l'ACN organitza per celebrar el 20è aniversari de la seva creació. A Girona, després dels parlaments institucionals i del discurs del director de l'ACN, Marc Colomer, el debat electoral s'estructurarà en tres blocs.

El primer se centrarà en com el procés sobiranista ha condicionat –i pot influir encara- en el dia a dia de la ciutat. El segon bloc girarà al voltant d'urbanisme i habitatge. I el tercer, que clourà el debat, estarà dedicat a turisme.