Ciutadans es presenta a Girona com ''l'opció constitucionalista guanyadora''

Daniel Pamplona destaca la "joventut i dinamisme" de la llista

Ciutadans ha presentat aquest dissabte la seva candidatura a l'alcaldia de Girona. El seu cap de llista, el politòleg Daniel Pamplona, considera la formació com l'opció "constitucionalista guanyadora".
Pamplona ha assenyalat que la línia que es vol marcar és la de fer de Girona una ciutat "oberta i cosmopolita". "Volem modernitzar-la i acomodar-la als reptes de futur, fomentar la innovació, l'smart city i donar preferència a les polítiques socials que generin oportunitats laborals", ha reblat Pamplona. Durant el seu parlament, el candidat ha destacat "la solvència" de la formació taronja, en concret de qui va ser regidor de Ciutadans Jean Castel, actualment diputat al Parlament.
 
A Pamplona l'acompanyaran com a número dos l'actual portaveu del partit al consistori, Míriam Pujola, seguit de Bernat Doria, que va ser candidat al Senat. De número quatre hi anirà Nagore García i la cinquena de la llista és l'advocada Míriam Aguilera. En aquest sentit, Pamplona ha destacat la "jovetnut i dinamisme" que aporta la seva llista.