Bauhaus inaugura una nova botiga a l'Espai Gironès

L'espai compta amb 1.327 metres quadrats

Bauhaus segueix amb la seva aposta per la província de Girona i ha obert una nova botiga a l’Espai Gironès de Salt. Aquest és el segon centre que posa a disposició dels ciutadans, conjuntament amb la botiga principal que es troba al Parc Comercial Mas Gri, i romandrà obert exclusivament durant els mesos d’estiu per a reforçar l’oferta de productes de jardí, climatització i decoració. La botiga ha quedat inaugurada avui amb la visita de l’alcalde de Salt, Jordi Viñas, i el tinent d’alcalde, Àlex Barceló.

D’aquesta manera, la marca especialista en el condicionament de la llar, taller i jardí, amplia la seva gama de productes de temporada a la ciutat. En el nou espai de 1.327 metres quadrats de superfície comercial es podrà trobar tot allò necessari per posar a punt el jardí o la terrassa aquest estiu amb mobles, piscines, gespa, tendals, para-sols, barbacoes i tot tipus d’il·luminació, entre d’altres, així com articles de climatització i decoració. A més, disposa d’un equip d’experts que ajudaran el client i l’assessoraran en tot allò que necessiti.

Bauhaus està compromès amb Girona i vol ser no només un agent econòmic, sinó social. És per això que recolza esdeveniments de gran importància a la ciutat com la Pujada als Àngels, la Cursa de la Dona i la Fira de Mostres, així com l’equip de bàsquet femení, l’UNI Girona. “Aquestes són activitats que representen valors semblants als que promovem a la nostra companyia: esforç, superació, treball i respecte. Uns valors que creiem molt important transmetre a la societat gironina”, explica Daniel Albertos, director dels centres Bauhaus Girona i Salt.

Pau Jordà, gerent de l’Espai Gironès, ha destacat la bona col·laboració i sintonia que hi ha entre Bauhaus i el Centre Comercial que ha fet possible la instal·lació d’aquest centre exclusiu per als mesos d’estiu. “Estem molt satisfets de poder comptar a les nostres instal·lacions amb una companyia de referència en el sector del condicionament de la llar, taller i jardí com Bauhaus, que s’afegeix a l’àmplia oferta del nostre Centre Comercial” , ha explicat Jordà.

A més, durant tot l’any la marca treballa amb diferents entitats i associacions de la comarca per donar oportunitats laborals a persones en risc de vulnerabilitat i joves que busquen la seva primera incursió en el món laboral. En concret, en les últimes setmanes s’han contractat dues persones que havien fet pràctiques en col·laboració amb Creu Roja, i dues persones més, entre les quals es troba un senyor de 53 anys en situació d’atur, que van participar en una jornada realitzada a finals del mes de març entre Bauhaus i l’Espai Municipal d’Ocupació de l’Ajuntament de Salt.