Rastregen el riu Ter per trobar la periodista desapareguda a Girona des de fa deu dies

Bombers, Mossos i Policia Local busquen algun rastre d'Irene Rigall en una zona pròxima on es va trobar la seva bossa

Bombers de la Generalitat, Mossos d'Esquadra i Policia Local han rastrejat, sense èxit, les ribes del Ter, al seu pas per la ciutat de Girona, per intentar trobar algun rastre de la periodista que està desapareguda des de dimecres de la setmana passada. En el dispositiu conjunt, també hi ha participat un helicòpter, una unitat subaquàtica dels Bombers i una embarcació per inspeccionar tan a dins com a fora del riu. Està previst que aquest dissabte, a partir de dos quarts de deu del matí, es reprengui la recerca d'Irene Rigall, i segons han informat fonts policials, s'hi sumaria la unitat subaquàtica dels Mossos.

Tot i que hi ha hagut testimonis que han assegurat haver vist a Irene Rigall a diferents poblacions gironines, els Bombers i els Mossos centren ara la seva atenció al riu Ter, ja que la bossa de mà de la jove va ser trobada diumenge a la zona de Taiala.

Els familiars segueixen demanant col·laboració ciutadana perquè si la veuen es truqui als telèfons 112 o 972181600. La jove mesura entre un metre seixanta i un metre setanta centímetres d'alçada i va ser vista per última vegada el dimecres de la setmana passada al barri de Sant Narcís.