L'autòpsia conclou que l'home trobat a Sils va morir d'una ganivetada al cor

L'agressió mortal va ser en un bar situat davant de l'estació

L'autòpsia ha conclòs que la víctima del crim de Sils (Selva) va morir com a conseqüència d'una ganivetada al cor. Segons fonts properes a la investigació, l'home de 45 anys i origen romanès no tenia més ferides causades per una baralla a banda de la que li va provocar la mort.

Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís a les quatre de la tarda. Tot i això, les mateixes fonts indiquen que no va ser la primera disputa que hi va haver diumenge. La víctima, un rodamón que solia passejar els seus gossos per la població, va tenir una primera discussió al bar quan li van recriminar que els animals embrutien el local.

La discussió pujada de to no va anar a més i la víctima va marxar del bar, situat davant de l'estació de trens. Més tard hi va tornar i van reprendre la trifulga. En aquell moment a l'establiment hi havia un grup de mitja dotzena de persones.

La investigació apunta que, en el transcurs d'aquesta disputa, van apunyalar la víctima al pit quan es trobava a l'entrada del bar. L'home va creuar el carrer en direcció a l'estació però, just a l'entrada, es va desplomar a terra. Sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) van intentar reanimar-lo però no van poder fer res per salvar-li la vida.

La comitiva judicial, encapçalada pel jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners, es va traslladar fins al lloc del fets. La DIC dels Mossos d'Esquadra va obrir una investigació i va prendre declaració a testimonis i la policia científica va recollir proves i vestigis per esclarir els fets.

Els investigadors treballen per identificar i detenir l'autor dels fets. El cas es troba sota secret de sumari.