Guanyem Girona defensa que la seva és la llista és la que ''més s'assembla a la ciutat d'avui''

La llista de Guanyem Girona està formada per 37 noms

"La nostra és una llista pensada per poder governar els propers quatre anys; és la que pot liderar el relleu polític que necessita Girona ara mateix". L'alcaldable de Guanyem Girona, Lluc Salellas, subratlla que a l'hora de fer la candidatura, la plataforma s'ha obert a tots els àmbits. "És una llista pensada i feta, per tant, a partir dels barris; i a nosaltres ens agrada dir que és la que més s'assembla a la Girona d'avui", hi afegeix.

En total, la llista de Guanyem Girona està formada per 37 noms. Als primers llocs, a Salellas el segueixen, per aquest ordre, l'educadora Cristina Andreu, l'emprenedor Xevi Montoya, l'activista social Dolors Serra i l'actual regidor de MES-Moviment d'Esquerres Pere Albertí.

"La nostra llista compta amb professionals que estan a punt per poder gestionar les diferents àrees de l'Ajuntament", indica Salellas. I precisa: "I sobretot, respon a la Girona actual, amb gent diversa a nivell d'edats, gèneres i procedències".

Entre d'altres, formen part de la candidatura l'activista sociocultural Adama Boiro, l'actual portaveu de la CUP a l'Ajuntament Laia Pèlach, l'economista i militant de MES Roser Maeso, els activistes veïnals Josep Plaza 'Lites' i Martí Carreras i el degà de Lletres de la UdG Àngel Quintana. La llista la tanca el pedagog i activista Mon Marquès.

"Diversa per a una ciutat diversa"

L'alcaldable de Guanyem Girona destaca que s'ha fet una llista electoral "que compta amb uns noms que demostren l'ambició per guanyar les properes eleccions municipals i governar la ciutat a partir del 26 de maig". Lluc Salellas es mostra satisfet per "haver trenat una llista diversa per a una Girona diversa".

"Estem generant una onada ciutadana per portar un govern republicà i progressista a la nostra ciutat", ha afirmat l'alcalde. I ha conclòs: "Un govern que abordi els temes pendents i posi fil a l'agulla a les prioritats econòmiques i socials descuidades fins ara".