Girona ofereix 45 activitats i 3.200 places dins del programa de casals d’estiu

El període de preinscripcions començarà dilluns vinent

L’Ajuntament de Girona ofereix un total de 45 activitats i unes 3.200 places en el marc del programa de casals d’estiu d’aquest any. El consistori gestiona aquestes propostes en col·laboració amb una vintena d’entitats i associacions de la ciutat (centres d’esplai, entitats culturals, clubs esportius, associacions de pares i mares, agrupaments escoltes, parròquies, etc.).

Per poder formar part del programa municipal cal que en les finalitats de les associacions que organitzen casals d’estiu es tinguin en compte els criteris d’accessibilitat i qualitat que marca l’Ajuntament. D’aquesta manera, es vetlla perquè infants i joves de Girona tinguin prop de casa una oferta d’activitats en què es garanteix que hi ha les condicions adequades. 

Algunes de les novetats més destacades d’aquesta edició són el Casal Tecnològic, que es durà a terme a l’Escola Pericot; el Casal de Cinema, que canvia el format i es farà a l’Escola Eiximenis, i la incorporació del Casal El Bosc de la Pabordia.

A partir de dilluns que ve, dia 29 d’abril, s’obrirà un període de preinscripcions que finalitzarà el dia 8 de maig. Un cop acabada aquesta fase, es farà un sorteig en aquelles activitats on el nombre de preinscripcions superi les places disponibles. Les inscripcions a aquestes activitats es podran fer a través del web municipal www.girona.cat/lleure

El programa municipal de casals d’estiu manté un sistema de pagament en funció del tram de renda familiar, que aplica el mateix barem que a les escoles bressol.