Pavvla omple de complicitat i calidesa una de les nits més íntimes de l'Strenes

L'artista va oferir els temes de nou treball a l'Auditori de la Mercè

La cantant Pavvla va oferir ahir, per segon any, el seu nou treball dins el marc del Festival Strenes en un concert que gairebé va omplir l'Auditori de la Mercè de Girona. L'artista amb "Secretly Hoping You Catch Me Looking" mostra més maduresa en comparació al "Creatures" (2016) però també deixa palès que el seu tarannà de proximitat i complicitat amb el públic no ha canviat absolutament gens.

Pavvla va sortir a l'escenari vestida amb uns pantalons i una jaqueta rosa clars, bambes i la ja habitual perruca. Sense estridències, extravagàncies, ni pretensions. Es va vestir còmode i, així, és com va fer sentir als espectadors presents a l'auditori que escoltaven amb devoció els primers compassos de la "Intro (u)" que va servir per desencadenar la resta de temes del nou treball.

Ocurrències, acudits, anècdotes, històries i comentaris s'intercalaven entre les peces d'una artista que traspua innocència, simpatia i elegància en tot el que fa. En una ocasió li vaig comentar que escoltava la seva música en moments que estic deprimit però, el que no li vaig comentar, és que després de fer-ho em sentia molt millor. Pavvla és capaç de cantar sobre el desamor o estats d'ànim carregats de melangia d'una forma que t'encén una espurna d'esperança dins teu. Mostra d'això fou el somriure que mai va desaparèixer del seu rostre en tota la nit, com tampoc, del públic assegut a la grada.

La vetllada també va incloure temes del primer treball com ara "GUNS", "SKIN", "Planets and Stars", "Tired" o "Winter" (en el qual bromejava era un homenatge a Joc de Trons). El que no va haver fou bisos, generant una lleugera decepció entre els presents que ràpidament es va esfumar al trobar-se amb la Pavvla a la sortida saludant i venent discs.

Amb tot, pels que es van quedar amb ganes de més, l'artista tornarà a terres gironines el 14 de juny per actuar als "Concerts de prop" del Casino de Peralada (Alt Empordà).