L'incendi a una masia a Sant Llorenç de la Muga deixa cremades al 75% del cos d'un jove

També han resultat ferits un matrimoni i un àvia, tots ells de Llinars del Vallès

El foc ha afectat totalment la masia, que consta de planta baixa i un primer pis. Una part del sostre ha cedit i l'altra ha quedat inestable.

Quan s'ha produït l'incendi a la masia hi havia dues persones a fora amb símptomes d'intoxicació per inhalació de fum, i els bombers han hagut de rescatar-ne dues més que encara eren a l'interior de la masia i no podien sortir perquè una part del sostre bloquejava la porta d'entrada. Un dels testimonis dels fets, Manel Aladesa, explica que estaven en un càmping proper i en sentir crits i veure la fumera s'han apropat a la masia i allà han vist que hi havia una dona atrapada darrere una finestra. Un cop a fora, les dues persones rescatades han hagut de ser evacuades a l'hospital. A més de la dona, hi havia un fill seu, un jove de 17 anys, D. G. E., que ha patit cremades de segon grau al 75% del seu cos i ha hagut de ser evacuat en l'helicòpter del SEM a la unitat de cremats de la Vall d'Hebron de Barcelona.

Els altres tres ferits han quedat intoxicats pel fum i han estat traslladats a l'Hospital Josep Trueta de Girona. Són una dona de 48 anys, M. E. R., una altra dona de 65 anys, J. I. P., i un home de 43 anys, J. G. I. Tots quatre pertanyen a una família de Llinars del Vallès, segons ha informat el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Fins al lloc de l'incendi s'hi ha desplaçat tres ambulàncies, a més de l'helicòpter del SEM, i cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat.