Detenen una dona a Blanes per obligar-ne una altra a prostituir-se a peu de carretera

La víctima va ser enganyada amb una falsa promesa de feina per anar de Polònia a França per treballar com a empleada de la neteja

Les investigacions policials han permès corroborar que les dues dones van fer el viatge en cotxe la tardor de 2010. Un cop a Catalunya, la víctima es va ocupar durant uns dies de la neteja del pis de Blanes on les dues dones vivien, però després Ewelina Dominika G. l'hauria obligada a exercir la prostitució en carreteres de la zona de Blanes. La dona es va apoderar de la documentació de la víctima i es quedaria tots els diners que, a partir d'aquell moment, la víctima va guanyar prostituint-se, amb l'argument que li devia el cost del viatge que havien fet des de Polònia.

La víctima va estar en tot moment sota el control de la dona que l'havia portada a l'estat espanyol. Va haver de treballar cada dia a la C-35, del matí al vespre, i va patir amenaces i fins i tot agressions físiques. El captiveri es va acabar quan la víctima, aprofitant un descuit, va poder fugir.

Armes d'aire comprimit, una pistola i un subfusell

El dia 28 de febrer els Mossos van escorcollar el domicili de la detinguda a Blanes i van trobar-hi documentació i objectes propietat de la víctima així com dues armes d'aire comprimit, una pistola i un subfusell, ambdós amb una aparença totalment creïble i, presumptament, utilitzats per a intimidar les seves víctimes. La investigació duta a terme per la Unitat Territorial d'Investigació (UTI) de la Regió Policial de Girona va portar els agents a la conclusió que Ewelina Dominika G. s'hauria lucrat per l'explotació de més dones.

A més, la dona detinguda també es dedicaria, presumptament, al tràfic de drogues. Ewelina Dominika G., que no tenia antecedents, va passar a disposició judicial el passat 1 de març.