Leroy Merlin inaugura nova botiga a Platja d'Aro que crearà uns 110 llocs de treball

L'establiment obrirà portes al públic demà

Leroy Merlin ha inaugurat avui la seva nova botiga a Platja d'Aro (Platja d'Aro) sota la denominació COMPACT, la qual obrirà al públic oficialment demà.

La botiga és fruit de la convergència entre Leroy Merlin i AKI, efectiva des del passat 1 de gener i que culminarà el 2020. La remodelació d'aquesta botiga ha suposat una inversió aproximada de 1,2 milions d'euros. Aquest compte amb una plantilla de prop de 70 persones, la majoria procedents de municipis pròxims, i crea al voltant de 40 llocs de treball indirectes.

Juan Benítez, director de Leroy Merlin COMPACT Platja d'Aro, ha destacat que "aquesta nova botiga, resultat de la unió de dues grans companyies, ens permet oferir als nostres clients tot el necessari per a la reforma i condicionament de les seves llars". A més, Benítez ha ressaltat que "aquest nou projecte no seria possible sense la qualitat professional i humana dels col·laboradors que formen aquest equip".

La botiga de Platja d'Aro disposa d'una superfície comercial de més de 2.300 metres quadrats i opera sota el concepte "COMPACT", que ofereix una selecció de productes que fan la compra més còmoda, així com un servei personalitzat per concretar idees i projectes sobre la llar. El nou establiment posa a disposició dels consumidors 11.000 referències en estoc i més de 330.000 sota comanda. La botiga està ubicada al carrer Tramuntana i té un horari comercial de 7: 00h a 22: 00h de dilluns a dissabte i diumenges i festius d'obertura.

Així, Leroy Merlin es consolida com a líder del condicionament de la llar i continua la seva aposta per la transformació digital, acompanyant als clients a través d'una experiència omnicanal adaptada a les noves necessitats dels consumidors.