Lladó (ERC): ''Tenim l’equip per liderar la reactivació que Figueres demana a crits''

Els republicans han presentat avui la llista

ERC de Figueres (Alt Empordà) ha presentat la llista amb la qual es presentarà a les eleccions municipals el proper 26 de maig. La candidata republicana, Agnès Lladó, l’ha definit “com un equip capacitat i amb molta il·lusió per liderar la reactivació que la ciutat necessita. Estem preparats per governar i portem sota el braç un projecte engrescador, innovador i, al mateix temps, realista”.

Lladó ha explicat que “durant el procés de l’elaboració de llista hem tingut molt en compte les necessitats reals dels figuerencs i figuerenques i, a partir d’aquí, hem confeccionat l’equip”. “Es tracta d’una llista molt representativa de la realitat de la Figueres del 2019, amb un bon munt d’independents, i al mateix temps també amb representants d’Esquerra”, ha manifestat Lladó. Darrera Lladó, entre els 7 primers se situen Jesús Quiroga, Maria Gratacós, Josep Alegrí, Ester Marcos, Gregori Peral i Sònia Jurnet.

La candidata d’Esquerra ha reivindicat que “Figueres necessita planificació, realisme, consens i estratègia. Assumint la situació de la ciutat i, al mateix temps, aprofitant les potencialitats que tenim i que no són poques. Ho farem perquè tenim l’equip per liderar-ho i ens impulsa la il·lusió i l’estima que tots tenim per Figueres”.

Tanca la llista al número 21, Francesc Canet, al qual Lladó ha definit com “un referent que té moltes ganes d’aportar el seu gra de sorra al projecte”. La resta de la llista està formada per: Ferran Quintana, Maria Perpinyà, Javi Martín, Nàdia Fernández, Jordi  Masmartí, Mª Josep Porta, Amadou Nagash Diallo, Anna Albó, Lluís Valero, Montserrat Roig, Toni Soler, Agnès Figueras i Montserrat Segura. Els suplents són: Xavier Besora, Anna Brugués, Carles Coll, Eva Gayolà, Abderrahim El Hakam, Claudia Brugués, Arnau Deu, Núria Cervera, Joan Carné i Mª Ángeles Afonso.