L'AAVV de Sant Narcís acusa Pia Bosch d'aprofitar un acte de l'entitat per fer campanya

La socialista diu que no tenia coneixement del 'Sant Narcís Solidari' i explica que la seva intenció no és molestar-los

'Em sembla bé que portin l'autobús de la Pia Bosch als actes organitzats per l'Ajuntament però no a les activitats que hem preparat nosaltres amb el nostre esforç', ha dit Martí Carreras, president de l'Associació de Veïns de Sant Narcís. El president de l'entitat es mostra queixós perquè considera que la candidata socialista ha volgut aprofitar la celebració del 'Sant Narcís Solidari' d'aquest dissabte per ella fer campanya electoral. 'És de molt mal gust no avisar-nos. Ella (Bosch) sabia perfectament que des de l'associació de veïns havíem organitzat aquesta festa i ho ha aprofitat', ha dit Carreras.

Per la seva banda Bosch ha explicat que no tenien coneixement de la celebració del 'Sant Narcís Solidari' i que la reserva d'espai s'havia realitzat setmanes enrere. 'La nostra intenció sempre ha estat no interferir en cap activitat gran de carrer', apunta la socialista que a més avança que 'el bus només es podrà visitar durant una hora i mitja'. La candidata a l'alcaldia lamenta aquesta situació i diu que el seu desig no era causar cap tipus de molèstia als veïns; 'la ciutat és molt gran i hi ha lloc per a tots. Res més lluny de la nostra intenció el molestar-los, ambdues activitats son coses ben diferents i no hi acabo de veure el problema', ha reblat.

La socialista s'ha comunicat amb el president de l'associació de veïns i li ha explicat que han fet el possible per no coincidir en actes grans com, per exemple, la celebració del carnestoltes.