Les nevades continuaran tot el dia i es traslladaran cap a la meitat sud del litoral i Prelitoral

A Sant Hilari Sacalm i Espinelves s'han acumulat 4 i 5 centímetres de neu, respectivament

Altres gruixos són els 3 centímetres de La Coma i la Pedra, a Port del Compte (Solsonès) i Sant Quirze de Safaja (Vallès Oriental), que està a una cota de 630 metres. En altres indrets com Mura (Vallès Occidental), Bagà (Berguedà), Planoles (Ripollès i Puigcerdà) s'han acumulat dos centímetres, en cotes més properes als 1.000 metres.

En les pròximes hores, podran acumular més de 5 centímetres de neu per sobre dels 700 metres, sobretot en punts de la Catalunya Central i del Prelitoral sud. De cara a la propera matinada, les precipitacions es restringiran a l'extrem sud del país i tindran tendència a desaparèixer durant el matí de demà divendres, amb una cota de neu que estarà entorn dels 600 metres.

De tota manera, de matinada s'iniciaran noves precipitacions per l'extrem nord-oriental de Catalunya amb una cota de neu al voltant dels 600 metres i es mantindran en aquell sector tot el dia, tot i que la cota de neu tendirà a pujar progressivament amb el pas de les hores fins a situar-se al voltant dels 1.000 metres.