Neix a Anglès el Bug Festival de música electrònica

Se celebrarà l'11 de maig a l'antiga fàbrica Burés

El municipi d'Anglès (Selva) acollirà la primera edició del Bug Festival, el qual neix per unir la innovació musical, la creativitat i les arts visuals i per actuar d’aparador dels nous talents, tant del territori com del país, que aposten per la fusió i l'experimentació en el cap de les arts electròniques. Aquest tindrà lloc el proper dissabte 11 de maig a l'antiga fàbrica Burés del municipi.

El festival vol tenir com a base el talent gironí i per tant reforçar corrents artístics que sovint queden en un segon pla en un territori tan ric culturalment com el gironí. El certamen vol apropar la cultura contemporània a una zona rural molt castigada per la crisis econòmica i la falta de projectes enfocats a la gent jove.

Bug estarà format per artistes que es comencen a fer nom dins l’escena electrònica del país. El cartell comptarà amb les actuacions de Museless, Marion Harper, Enai, Ombra, Spacer, David Lost i Omvra i el Bug Sound Systes, que seran els principals protagonistes de la primera edició on s'ha volgut destacar la creació femenina dins el panorama musical català i així reivindicar el seu espai.