Detenen a Roses una parella de romanesos que obligaven una compatriota a prostituir-se

La dona va voler abandonar la prostitució i els detinguts van amenaçar la seva família per evitar-ho

La dona va arribar a l'Estat enganyada per una parella d'amics de la seva família i que eren conscients que la dona explotada passava per serioses dificultats econòmiques. Després d'arribar a Roses, al domicili de la parella detinguda, els seus captors van obligar a prostituir-la mitjançant coaccions i exigint-li el pagament d'un deute. La víctima va treballar als clubs 'Olimpe' i 'My Love', on era controlada per una dona, de nom Andrea, que també exercia la prostitució controlava la recaptació de la dona i les consumicions a les quals era convidada pels clients per després apropiar-se aquesta quantitat.

Quan la dona va considerar que ja havia satisfet el deute, la dona va dir als seus captors que volia abandonar la prostitució, però la parella va agredir-la i la va obligar a seguir prostituint-se fins que la dona va denunciar la seva situació. Els suposats proxenetes, a més, van amenaçar la seva família i van exigir a la dona 4.500 euros pels perjudicis causats.

Els agents de la policia estatal van entrar al domicili dels detinguts amb una ordre judicial i van intervenir documentació i objectes procedents de dos robatoris a l'Escala i la Bisbal. A més, dins del seu cotxe, els agents van trobar-hi maquinària procedent d'una obra i joies d'un altre robatori amb força.

Els detinguts –Anton Nicolae C., de 42 anys, i la seva parella, Claudia P. alias 'Andrea', de 23 anys- van passar a disposició judicial pels delictes d'associació il·lícita, un delicte relatiu a la prostitució i robatori amb força. El jutge va decretar presó incondicional i la investigació segueix oberta a l'espera de detenir la resta dels membres de l'organització.