Absolt el jove de Palafrugell acusat de difondre codis per accedir gratis a Canal+ a través d'Internet

La sentència argumenta que el processat no tenia cap controla sobre els enllaços externs que col·locaven al seu web

Canal+ va denunciar l'any 2007 que Jesús Hugas difonia els codis a través d'Internet. Concretament, tenia una pàgina web on hi havia uns links que redirigien a fòrums on hi havia aquests codis que servien per piratejar el canal de pagament sense pagar les quotes mensuals. Des de l'entrada en funcionament fins el 8 de febrer del 2007 el web va rebre 113.157 visites.

Segons la sentència, no ha quedat provat que el jove difongués els codis expressament perquè no controlava els enllaços externs que penjaven al seu web. A més, a la pàgina hi tenia un avís on feia constar que estava 'terminantment prohibit' publicar claus per al visionat il·legal de plataformes digitals.

'Aquest fòrum és per a ús educatiu i experimental sobre investigacions del món de la televisió per satèl·lit', ressaltava la nota que advertia que el fòrum 'rebutja la pirateria' i no es responsabilitza dels enllaços de les pàgines. 'Si no estàs d'acord amb aquestes normes, no entris', conclou la sentència. Per aquests motius, el processat ha quedat absolt.