Espai Gironès organtiza un 'meet&greet' amb el grup El Pot Petit

Demà i dimecres es farà un concurs al Facebook per a escollir cinc famílies

L’Espai Gironès ha organitzat un Meet&Greet, dimecres 10 d’abril a les 17:30h a l’espai de gerència, amb en Pau i la Jana del grup El Pot Petit, en el marc del Festivalot. Demà i dimecres es durà a terme un Trivial per mitjà del Facebook del centre comercial, amb preguntes sobre curiositats del grup. Totes les persones que hagin respost correctament les preguntes participaran en un sorteig per escollir les cinc famílies que seran presents a la trobada amb El Pot Petit, grup musical i d’animació que ofereix espectacles pensats especialment per a la mainada.

Aquesta acció forma part de la col·laboració de l’Espai Gironès amb el Festivalot. Jordi Tonietti, dedicat fa trenta anys a cançons adreçades sobretot al públic infantil, va actuar dissabte dia 30 de març a l’Espai Gironès. Tonietti, premiat per la seva tasca de difusió i defensa de la cultura catalana, va oferir un concert a la plaça del Foc.

Es tracta de dues accions dins  la col·laboració que el centre comercial manté amb aquest festival, tal i com l’any passat ja es va fer amb l’actuació de Landry el Rumbero.

El Festivalot, la gran festa de la música en família, se celebra en aquesta edició el 15 i 16 de juny a Girona. L’objectiu és que tothom pugui gaudir de la música en directe, amb espectacles programats pensats especialment per als més petits.