Coneix els grups que actuaran a l'Embarraca't de les Fires de Figueres 2019

Enguany es compleix el 30è aniversari de la festa

L’Ajuntament de Figueres (Alt Empordà) juntament amb el Consell Local de Joventut, qui coordina les entitats participants i la programació de l’Embarraca’t, han presentat avui el cartell de l’edició d’enguany en el que es compleixen 30 anys de les primeres barraques a la ciutat.

L'Embarraca't 2019 proposa cinc nits amb onze propostes musicals molt variades. En espera de saber el nom del darrer grup destacat, noms com l'extremenya Bebe i Sau30 encapçalen una programació que, com a novetat, s'encetarà amb dos artistes de l'escena hip-hop i rap. Es tracta de FernandoCosta i Los Hijos de la Luna, que inauguraran la programació d'enguany el divendres 26 d'abril.

Aquesta 30a edició de l'Embarraca't és, possiblement, la més femenina dels darrers anys. A més de Bebe hi haurà el quintet Maruja Limón i les valencianes Las Hijas de la Cumbia

Els Serial Killerz, la combinació d'un DJ amb un bateria, marcarà una sessió contundent on el rock es fon amb la música electrònica. Les versions dels èxits més festius arribaran de la mà de dos dels grups que més actuen pel país, es tracta de l'Orquestra Maribel i Banda Neón. I la música en català comptarà amb una aposta de futur, Jules.