Troben morta una anciana surant al mar davant la platja de Palamós

El cos no presentava signes de violència

[ACTUALITZACIÓ 13:14h]

Els Mossos d'Esquadra investiguen des d'aquest matí la mort d'una dona d'edat avançada que ha estat localitzada a primera hora d'avui surant davant la platja Gran de Palamós (Baix Empordà).

El cos ha estat trobat per efectius del cos de neteja municipal del municipi que han donat l'alerta als serveis d'emergència.

S'hi han desplaçat fins al lloc dels fets la Policia Local, Mossos d'Esquadra i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Posteriorment s'ha activat la comitiva judicial que haurà de fer aixecament del cadàver. Segons informa la policia autonòmica, no semblaria que hi han indicis de criminalitat i tot apuntaria a una mort natural o un accident. Les causes de la mort vindran determinades per l'autòpsia que se li realitzarà avui.

Segons ha informat Diari de Girona, la víctima és una veïna del municipi de 90 anys d'edat. Fonts de la família han assegurat que la dona patia Alzheimer i aquest matí ja l'havien trobat a faltar al domicili, alertant a les autoritats que han iniciat una recerca.