Calonge comença les millores del camp de futbol amb una inversió de 210.505 euros

Els treballs acabaran a mitjans d'abril

La renovació de la gespa artificial del camp de futbol de Calonge ja està en marxa. Les obres de millora i renovació de l'equipament esportiu han començat aquesta setmana, després que en l'últim Ple extraordinari aprovés l'adjudicació del canvi de gespa al Banco Bilbao Vizcaya Argentaria SA per un import total de 210.505,66 euros (IVA inclòs).

Dins l'import esmentat, també hi ha comptabilitzat el manteniment de la gespa al llarg dels 5 anys vinents a càrrec de l'empresa adjudicatària. Aquesta contractació farà que, mitjançant una fórmula de rènting financer amb una quota mensual  de 3.508,43 euros, l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni pagui el cost de l'operació durant 5 anys, on s'inclou l'acció ja realitzada de retirada de la gespa antiga, l'actual procés d'instal·lació d'una de nova, i el futur manteniment d'aquesta durant els 60 mesos de vigència del contracte.

Pel que fa al termini d'actuació, els treballs iniciats aquesta setmana finalitzaran a mitjans del mes d'abril per tal que el camp pugui estar disponible per la celebració del torneig internacional de futbol base, la Mediterranean International Cup (MICFootball),

el dia 17 d'abril. Amb les obres de construcció dels vestidors del camp de futbol de Sant Antoni acabades, tota l'activitat d'entrenaments i partits del municipi s'ha traslladat a aquest camp per tal que no s'hagi d'interrompre cap competició.