El Liceu i Aena col·laboren per portar l'òpera a l'Aeroport de Girona

El Prat i Reus també acolliran representacions musicals

ena i la Fundació del Gran Teatre del Liceu col·laboren per portar l'òpera a l'Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat i als aeroports de Girona-Costa Brava i Reus, en el marc d'un conveni que vincula les dues institucions.
La Terminal 1 del Prat ha acollit la primera representació aquest dimarts, en què tres cantants del repartiment de 'La Gioconda', que s'estrena el pròxim 1 d'abril al Liceu, han ofert cinc cèlebres àries del repertori operístic. Durant el 2019 els concerts arribaran a les terminals de Reus i Girona. Amb el conveni signat, Aena es converteix en nou mecenes de la fundació del teatre barceloní i inclou el projecte 'Aena amb la música' en el nou pla estratègic de responsabilitat corporativa del gestor aeroportuari.
 
A més dels concerts, la relació entre Aena i el Liceu es materialitzarà en una aula social amb la finalitat de desenvolupar habilitats de persones amb discapacitat cognitiva. Segons confirma el Liceu en un comunicat, la col·laboració amb Aena arriba per "reforçar" dos dels seus pilars, el projecte social i el pedagògic.