El nen de 7 anys que ha caigut d'un telecadira a l'estació de Masella ja té l'alta de l'Hospital de Puigcerdà

El menor ha patit una contusió abdominal

L'accident s'ha produït el voltant de dos quarts de dotze d'aquest migdia quan el nen ha caigut quan pujava pel telecadira desembragable Jumbo Tosa, un remuntador que dóna accés de la cota 1.950 fins a la 2.500. El nen ha caigut des d'una alçada d'uns quinze metres i ha hagut de ser atès pels serveis de les pistes de Masella i el Servei Mèdic de l'estació. Fins al lloc dels fets, també s'hi ha desplaçat un helicòpter dels GRAE, que ha dut a terme el rescat del menor i l'ha dut des del lloc del succés fins al Pla de Masella. Posteriorment, una ambulància l'ha traslladat fins a l'Hospital de Puigcerdà.

El director de Masella, Xavier Nolla, ha confirmat que el nen ha patit una contusió abdominal, però després d'un reconeixement mèdic i estar unes hores en observació, el centre hospitalari ha donat l'alta al menor que ha marxat cap al seu domicili de Sabadell.

Des d'un primer moment la direcció de l'estació d'esquí s'ha posat en contacte amb la família del nen accidentat i ha lamentat profundament que s'hagi produït aquest accident.

Últim dia de l'estació

Justament aquest diumenge és l'últim dia que l'estació de Masella tenia les seves portes obertes. La temporada d'esquí a l'estació de la Cerdanya ha tingut una durada de sis mesos, des del 12 de novembre passat fins aquest 2 de maig.

És l'última estació que quedava oberta i la que ha ofert la temporada més llarga als Pirineus. Des de fa una setmana és l'única estació de Catalunya i de l'estat espanyol que ha funcionat fins aquest diumenge, amb 18 pistes obertes i 22 quilòmetres esquiables.

El director de l'estació, Xavier Nolla, ha fet una 'valoració molt positiva' d'aquest any ja que  uns 390.000 esquiadors han passat per la Masella. Des de l'estació destaquen que l'òptima innivació d'aquesta temporada i sobretot les particulars característiques de Masella, amb el 90% de les pistes orientades al nord, i el 80% de les quals situades dins del bosc, a més de l'altitud, ha permès que aquest any les instal·lacions s'hagin pogut mantenir obertes fins a primers de maig.