Detingut a la Jonquera per robar amb violència 360 euros i un mòbil a una parella al carrer

És un noi de 19 anys amb antecedents

Els Mossos d'Esquadra han detingut a la Jonquera (Alt Empordà) un noi de 19 anys i veí del municipi com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació a la via pública i d'un delicte de danys. Va passar el 22 de març a aquest municipi.
El cos va rebre l'avís d'una baralla a l'avinguda Miquel Martí i Pol. Quan van arribar al lloc, es van trobar amb un home i una dona que els van explicar que un individu els havia amenaçat i robat 360 euros i un telèfon mòbil. Els agents van constatar que l'autor havia arrencat el vídeo porter del domicili i l'havia espatllat.
 
Van iniciar una recerca per la zona i al cap d'una estona van aconseguir localitzar l'autor gràcies a la descripció facilitada per les víctimes. Seguidament, el van identificar, escorcollar i detenir.

El detingut, a qui li consten antecedents, és un noi de 22 anys, nacionalitat marroquina i veí de la Jonquera (Alt Empordà). El 23 de març va passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, que va ordenar la seva llibertat amb càrrecs.