Una baralla entre indigents al centre de Girona acaba amb un detingut

La víctima ha patit ferides d'arma blanca però no està greu

El Centre de Coordinació Policial ha rebut aquest dissabte a la tarda diverses trucades de vianants alertant d'una baralla a la plaça Constitució, situada al centre de la ciutat. Agents de la Policia Municipal de Girona s'han desplaçat fins al lloc dels fets i en arribar-hi han trobat una persona que tenia una ferida a l'abdomen i un tall a la mà.


Els testimonis han identificat a l'agressor que també es trobava al lloc dels fets i quan els agents l'han escorcollat han trobat un ganivet de cuina tacat de sang. Per aquest motiu, la policia l'ha detingut com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa i un delicte de lesions.

El ferit, de caràcter lleu, ha estat traslladat a l'Hospital Josep Trueta. Segons fonts de la Policia Municipal de Girona la baralla s'hauria produït per una discussió referent a una bicicleta robada. La regidora de Seguretat Ciutadana de l'Ajuntament de Girona, Ma Àngels Freixenet, ha explicat que es tracta de dos persones sense sostre que acostumen a deambular per la zona.