Detingut un conductor que triplicava la taxa d'alcohol i es va accidentar a Bordils

L'home resta a l'espera de citar-se amb el jutge

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dia 16 de març un home, de 54 anys, de nacionalitat portuguesa i veí de Sarrià de Ter (Gironès), com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària.

Els fets van passar a les sis de la tarda del mateix 16 de març, quan es va produir un accident de trànsit a l’altura del punt quilomètric 26 de la carretera C-66, dins el terme municipal de Bordils.

Quan la patrulla va arribar al lloc va comprovar que el conductor del vehicle accidentat havia marxat caminant i es trobava a un centenar de metres. Tot seguit van constatar que havia resultat il·lès i presentava símptomes evidents de trobar-se sota els efectes de les begudes alcohòliques.

Seguidament, li van fer la prova d’alcoholèmia i va donar un resultat positiu de 0,85 mg d’alcohol per litre d’aire expirat. La taxa triplicava el màxim permès que és de 0.25 mg/l. L’home va quedar detingut per un delicte contra la seguretat del trànsit.

El detingut, que no tenia antecedents, va quedar en llibertat i va quedar citat per tal de declarar davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona.