Oques Grasses s'afegeixen al cartell del festival Ítaca

El concert serà el 23 de juny a l'Estartit

Oques Grasses és el darrer grup que s’incorpora al cartell de l’Ítaca Sant Joan 2019. La banda osonenca torna al Festival Ítaca per presentar el 23 de juny seu nou treball Fans del sol, un recull dotze noves cançons. Oques Grasses tornen a demostrar que són una de les bandes amb millors intèrprets del panorama musical català, amb un talent, una imaginació i una personalitat única.

La producció del nou disc és una aposta de present i futur i que, de ben segur, farà delectar als seus seguidors. Arnau Altimir (bateria i veus), Guillem Realp (baix i veus), Joan Borràs (teclat i veus), Josep Valldeneu (saxo i veus), Miquel Biarnés (trombó, percussió i veus), Miquel Rojo (trompeta i veus), Josep Montero (guitarra i veu principal) són els components de la banda.

Els Catarres, Roba Estesa, Lildami, Serial Killerz acompanyaran Oques Grasses el 23 de juny. Berri Txarrak, Doctor Prats, Iseo & Dodosound with The Mousehunters, Vandal i Pupil·les formen el cartell del dia 22 de juny. D’aquesta manera, el festival Ítaca presenta el millor cartell de la seva història per aquesta doble nits de concerts, ampliant el nombre de grups participants fins a la desena i potenciant el nivell dels artistes que hi participen per consolidar la proposta com la primera gran festa de l’estiu a la Costa Brava. La iniciativa, que el 2018 va reunir més de 8.000 persones a la platja de la localitat empordanesa, està organitzada per la productora gironina Link Produccions, l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de l’Estartit i Massís del Montgrí Produccions Artístiques.

Preus populars

Malgrat ampliar el nombre d’artistes i bandes, el festival manté els habituals preus populars per facilitar l’accés a la cultura a tota mena de públics. Així, l’entrada pel dia 23 -Els Catarres, Oques Grasses, Roba Estesa, Lildami i Serial Killerz- té un preu de 10 euros, mentre que l’entrada pel dia 22 -Berri Txarrak, Doctor Prats, Iseo & Dodosound with The Mousehunters, Vandal i Pupil·les- se situa en 18 euros.

Una de les principals novetats d’aquesta edició de l’Ítaca Sant Joan és el canvi d’horaris, ja que les actuacions s’iniciaran més aviat per facilitar l’accés de famílies als concerts programats. Tant el dia 22 com el dia 23, el primer dels concerts tindrà lloc a partir de dos quarts de nou del vespre. Un any més, el festival ofereix als assistents de l’Ítaca Sant Joan zona de càmping al mateix municipi baixempordanès. Els usuaris podran quedar-se a dormir al Càmping Castell Montgrí, situat a uns quinze minuts a peu de la zona de concerts. A més, a través de l’Estació Nàutica Estartit-Illes Medes, el festival oferirà preus especials per a diverses activitats nàutiques, com ara caiac o submarinisme, així com descomptes en el lloguer d’apartaments i habitacions d’hotel del municipi.