Pere Albó és escollit candidat del PSC per l'alcaldia de Sant Feliu de Guíxols

El socialista vol treballar amb l'objectiu de revitalitzar economicament el municipi

Pere Albó repeteix per tercera vegada com a candidat a l'alcaldia pel PSC a l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. En el seu discurs posterior a ser ratificat com a cap de llista del grup socialista, Albó ha volgut destacar el dificil moment que viu el municipi. En aquest sentit, el candidat ha qualificat aquest com un 'mandat crucial' que ha de servir 'per a sortir de la crisi'. Albó ha apuntat que Sant Feliu de Guíxols 'està baixa d'ànim, pateix la crisi, té més d'un miler d'aturats i molta gent que ho passa malament', ha reblat.

Amb tot el socialista ha traçat els principals eixos de la seva acció de govern si esdevé guanyador dels comissis del proper 22 de maig. Aquests fan referència a la superació de la crisi econòmica mitjançant la 'dinamització del comerç, els serveis, la cultura i la creativitat'. En segon lloc Albó vol incidir en les desigualtats socials, 'fent que tothom se senti un ciutadà atès i respectat'. Seguidament l'educació i la cultura també és un dels eixos del seu programa amb l'objectiu de convertir-los en les eines necessaries per 'progressar individual i col·lectivament'. En darrer lloc el cap de llista parla de construir una ciutat 'més endreçada, segura i respectuosa amb el seu patrimoni cultural i natural', ha rematat.

Durant la seva intervenció també ha aprofitat per recordar que té intenció d'acabar amb la tasca iniciada el 2007 'quan la ciutat ens va encarregar una feina que no ens han deixat acabar', en referència a Tots per Sant Feliu (TSF), CiU i Amics de Sant Feliu que un any enrera el van destronar com alcalde de la vila fruit d'una moció de censura situant a Carles Mota (TSF) com a nou batlle.