Denunciat un conductor a Sant Julià per circular amb una furgoneta a 50 km/h i amb sobrepès a l'AP-7

Els Mossos el van sancionar amb 4.200 euros

Els Mossos d’Esquadra van denunciar el dia 7 de març un home de 60 anys, de nacionalitat marroquina i resident a Bèlgica, per una infracció molt greu d’excés de pes en base la Llei d’Ordenació del Transport Terrestre i una conducció negligent en base al Reglament General de Circulació.

Els fets van passar pels volts de les 22 hores del dia 7 de març, al quilòmetre 54 de l’autopista AP-7, dins del terme municipal de Sant Julià de Ramis (Gironès).

Una patrulla de trànsit van detectar una furgoneta que circulava a una velocitat de 50 km/h. Aquest fet, agreujat per ser de nit, generava un greu perill d’encalç, atès que el vehicle circulava a una velocitat anormalment reduïda per una via ràpida.

Els agents van aturar la furgoneta per fer les comprovacions pertinents i van constatar que circulava amb un excés de pes de més del 57%. Davant les evidències, el conductor va ser denunciat per una infracció molt greu que va comportar una sanció de 4.000 euros i una altra denúncia per conducció negligent, que va suposar una sanció de 200 euros.

La furgoneta va quedar immobilitzada al lloc fins que el conductor va descarregar l’excés de pes a un altre vehicle i es va fer efectiu el pagament de les  dues sancions, un total de 4200 euros.